Het begin.

In mijn jeugd

1977

We moeten even terug gaan naar 1977, toen ik als jeugdige een opleiding verkreeg voor monitor. Eén van de sessies was schminken. De passie om te schminken was geboren. Dit was echter een kleine opleiding van 2 dagen, maar genoeg om te starten.

1993-2002

Eens ik was overgegaan in 1993 naar een andere jeugdbeweging FOS genaamd, kreeg ik in 2002 de kans om opnieuw een cursus grimage te volgen bij
FARSAFAS http://www.didi-farsafas.be/ jammer dat deze website niet meer bestaat,
maar je vind hen terug op hun faceboekpagina: Facebook van farsafas . Deze cursus duurde 3 keer 2 uur. Zeker een aanrader om deze te volgen

In mijn 2de jeugd

2004

In 2004 kreeg ik via een vriend te horen dat er grimeurs gezocht worden en waagde mijn kans om naar die nieuwe eenheid te muteren en alsdan te beginnen als grimeur. Op voorwaarde dat ik nog enkele cursus ging volgen was ik zeer welkom. Ik kon dus van mijn hobby mijn beroep maken. Een cursus bij het rode kruis van 11 dagen als grimeur simulant in 2005 volgde. In 2008 ben ik dan ook begonnen met bellypaints (buikbeschilderingen)

2010

Sinds 17 mei 2010 heb ik van mijn hobby mijn bijberoep gemaakt, maar het is nog steeds mijn hobby waar ik veel plezier aan beleef.

2015

Je zou zeggen na zoveel jaren ervaring, ik kan het allemaal. Ja, vergeet het maar. In september dit jaar ben ik terug naar school gegaan voor Face Painting. Dit onder de lesgeefster Eline DeBlauwe. Een pracht ervaring waarin je de kleinste kneepjes van het vak mee krijgt. Zo zie je maar, je leer nog alle dagen bij.

2016

Cursus Bodypaint en airbrush afgesloten alsook de cursus Grime Basic. Op de Estetika beurs heb ik een wedstrijd Body-painting meegedaan en een 2de plaatst behaald. Het is zeker een aanrader om zo'n workshop te volgen.

2017

Heb net de cursus Theater grime en 3D grime achter de rug. Terug de cursus Face-painting herbegonnen met nieuwe technieken. Ben momentueel een workshop grime FX wonden aan het uitschrijven.

2018

Heb mij ingeschreven voor de cursus TV grime. Heb er hoge verwachtingen van.